Schildersbedrijf van Hunnik is opgericht in 1985 als eenmanszaak maar al snel werd het aanbod van opdrachten zo groot dat ook de eerste zoon in het bedrijf werkzaam werd. Vooral door mond- tot mondreclame groeide de klantenkring in snel tempo en was er ruimte voor meer personeel. Deze groei was voornamelijk te danken aan een klein aantal grote ondernemingen die zorgden voor een constante stroom van opdrachten vaak door geheel Nederland. Ook de particuliere opdrachtgevers wisten inmiddels de weg naar van Hunnik te vinden.

 

Sinds kort is ook de tweede zoon in het bedrijf werkzaam en zal de nadruk steeds meer gelegd gaan worden op het beheersbaar onderhouden van vastgoed in de breedste zin van het woord. Sinds enige tijd mogen wij ons Meesterschilders noemen omdat wij beschikken over een zodanige hoeveelheid kennis en vakmanschap die deze titel eist. Wij willen gezien worden als een toonaangevend en vooraanstaand kwaliteitsbedrijf, met de persoonlijke kanten van een klein familiebedrijf. Met 30 jaar ervaring weten wij alles van ons vak.

Van Hunnik Meesterschilders richt zich op het voorspelbaar en beheersbaar onderhouden van vastgoed voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Het resultaat hiervan is een betrouwbaar eindproduct dat de verwachtingen van de klant overtreft. Voor nu en in de toekomst.